lilla festiga lördagen är här igen

Onsdag.., lillLördag, alltså varför? Behöver vi verkligen en till anledning till att festa? Hur många festar ikväll egentligen? jaa inte är det jag iallfall.

När jag gick i 8:an eller om det var7:an, aa men någonstans där så började jag att skriva dikter. Oj vad jag skrev, jag kunde gå till biblioteket efter skolan och bara sitta där och skriva. Det var mitt sätt att koppla av.
Nu går jag sista året på gymnasiet och jag skriver ingeting längre! jag tycker verkligen att det är tråkigt för det är något som jag tycker är så kul.., men min insperation och glöd är helt totalt borta.
Jag har försökt leta upp den många gånger, men ingen framgång. Förhoppningsvis så kommer min insperation komma tillbaka någon gång. Jag hoppas att den kommer tillbaka nu när jag har börjat blogga.
Om den kommer tillbaka inom någon snar framtid så ska jag göra detta till en dikt och livsfrågor bogg.
Skulle ni 27 som tydligen hade läst min blogg gilla det? eller ni kanske tycker att det jag skriver är ren smörja..?

Nej, nu måste jag gå ner och fortsätta klistra och klippa på min scrapbook som jag ska ge till Sebastian.
Jag gillar respons så var inte blyga, strawberry fields

helt nollställd i hjärnan

bajs bajs bajs...
Ibland så undrar jag hur människor är funtade.., det är ju helt otroligt att människan kan se sig själv som lyckad och framgångsrik.
Låt säga att vi skulle vara elefanter eller myror, skulle våra liv vara lika mycket värda då?
äh fan skit samma, en blogg är till för att man ska skriva ner det man känner. Lite som en dagbok, right?
aa okej, jag ska ge detta ett försök.
Jag vill bara börja med att säga att jag tror att den ända som kommer att läsa dethär är min pojkvän, lite sorgligt kanske, men men what can you do?
Vi får väl se om jag har rätt sen om någon vecka eller så.
Aja nu är det väl meningen att jag ska börja på riktigt då, ni anar inte hur stort det här är för mig, ehöhö host.. Nej jag är inte skeptisk alls.
Förlåt bloggen att jag är så dryg.
De finns ju många som har en blogg som inriktar sig på något speciellt, jag funderar på om min blogg också ska inrikta sig på något speciellt. kanske ska min blogg handla om mat, teater, film, eller bara mitt liv.. äsch det är väl egentligen bara att skriva, det finns väl inga regler för bloggar, right?
snart börjar vänner på TV, sen är det idol, men det är ju tjejerna som tävlar ikväll.. inte lika kul med tjejer tycker jag. Alltså tjejer är fan inte lika bra som killar och det är jag ett levande bevis på.
Någon mer än jag som känner för att kasta tegelstenar i huvudet?
Jag kan inte förstå att denna lilla äckliga sliskiga top kan få mig att må så dåligt, jag växte ju lixom ur den för flera månader sen.., kanske ska ta och göra en väska av den istället så kanske den slutar att reta gallfeber på mig!

Upp i mossen och ta ner strumpan!

Jaa  då har ju skolan äntligen börjat igen och vad passar då inte bättre än att jag ska börja blogga lite igen.?
Som ni alla vet så är jag en väldigt seriös bloggare och tar detta på största allvar. Jag hoppas att er läsning blir lika tillfredställande som mitt skrivande.

Idag ska detta seriösa inlägg handla om hur du som elev kan utnyttja dina håltimmar på bästa sätt.
Vi som är elever vet hur jobbigt det är att ha milslånga håltimmar typ varje dag och jag ska idag ge er som känner er träffade lite tips om hur du kan nyttja tiden på bästa möjliga sätt.
Dessa tips kommer också att lära dig någonting för är man i skolan så vill man ju också vara duktig och lära sig någonting.

1. Säg aldrig att du ska ta igen skolarbeten.., it never gonna happen lixom.., men tanken är dock god så här kan du lära dig om posetivt tänkande inför skolan.

2. Snacka skit är ett mycket effektivt tidsfördriv, orden flyger ut ur munnen samtidigt som att det är roligt + att du lär dig att uttrycka dig om olika folkgrupper.

3. Om din skola har mysiga soffor någonstans så kan man också välja att sova. Förhoppningsvis så kan dina drömmar lära dig något.

4. Sätt dig vid en dator och spela spel, chatta, facebook, bilddagboken, yuotube, lunarstorm? Detta kan ju ur vuxna människors perspektiv se ut som bortslösad tid, men oj oj oj vad fel dom har. Vi ungdommar lär oss så mycket genom detta, komunikation, datorer, internet, olika folkgrupper! Så att "bara" sitta framför datorn är en mycket givande lektion om samhället.

5. MAT! ÄT! Detta funkar alltid, även om du inte ens har tiden. Äta är något som alltid fördriver tiden + att magen blir rund och glad! Och här kan du lära dig om olika kulturer.


Lycka till med att fördriva tiden! och kom ihåg, du lär dig alltid något!

RSS 2.0